Transport gratuit la orice comandă!

Livrare comenzi

Livrarea comenzilor se realizează în termen de 3- 5 zile lucrătoare, prin intermediul firmei de curierat Fan Courier,  costul transportului fiind in sarcina clientului. 

Costul transportului este de 15 RON pentru primul kg, adăugându-se 1.25 RON pentru fiecare kg suplimentar. Livrarea comenzilor este gratuită pentru comenzi care depășesc 200 RON. 

În perioada campaniilor cu transport gratuit, costul kilometrilor suplimentari va fi suportat de către client.

Puteți urmări status-ul comenzii, cu ajutorul contului dumneavoastră de user, prin logare. 

În situația in care nu pot fi respectate termenele de livrare și/sau pornire a comenzii, vă vom comunica in cel mai scurt timp posibil termenul estimat de finalizare a livrarii.

Dacă informațiile pe care ni le-ați transmis cu privire la datele de facturare sau livrare a produselor sunt eronate, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, in limita a 3 zile lucrătoare.

În afară de cazul în care este agreat de Vânzător și Client diferit, Vânzătorul este descărcat de riscurile si responsabilitațile aferente Bunurilor si Serviciilor livrate in momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzatorul colaborează sau către reprezentantul Clientului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insoțitoare.