Transport gratuit la orice comandă!

Retur

Aveți dreptul de a returna bunurile și serviciile comandate fără penalități și fără invocarea unui motiv în termen de 30 zile calendaristice de la primirea bunurilor. 

Pentru a returna un produs:

  • completați online formularul de pe pagina de contact
  • bifați opțiunea "Vreau să returnez un produs"
  • introduceți toate datele solicitate 
  • spuneti-ne dacă doriți returnarea banilor sau înlocuirea produsului
  • trimiteți formularul

După ce veți trimite formularul vi se va genera un mail prin care veți fi înștiințat că s-a inregistrat comanda de retur. 

Puteți parcurge acești pași atât ca si user log-at cât și ca și guest.

Dacă sunteți logat ca user in momentul completării formularului de retur, vă va aparea un sumar al comenzilor dumneavoastră, pentru a vă ușura procesul.


Vom accepta returul numai cu îndeplinirea următoarelor condiții cumulative: produsul va fi returnat in stare bună, in punga sau cutia originală, neutilizat si nezgâriat, insoțit de copia facturii. Cu privire la produsele din categoria home deco, in cazul returnării acestora, trebuie să fie ambalate identic, deoarece sunt fragile si trebuie protejate.  In caz contrar, returul nu va fi acceptat. Produsul returnat trebuie să fie insoțit de copia după factură.

Returnarea se face la sediul nostru situat in strada Combinatului, nr. 20, oraș Comănesti, județ Bacău, prin intermediul firmei de curierat Fan Courier.

In cazul exercitării dreptului de retragere de catre consumator, vânzătorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea clientului, in termen de 14 zile de la data la care a fost informat asupra deciziei de retragere din contract.

Termenul de rambursare aferent sumelor de bani poate fi amânat de către vânzător până la data recepționării produselor sau până la momentul primirii unei dovezi scrise din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către vanzator.

Consumatorul este responsabil in ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.